Bygge ut eller innrede loft?

Å bygge ut eller innrede et loft kan være løsningen dersom du trenger mer plass, men ikke ønsker å flytte. Uansett hvilken type loftsprosjekt du skal i gang med krever det nøye planlegging. Her har vi samlet det du trenger å vite enten du skal bygge ut loftet eller innrede loftet, inkludert hvordan du organiserer prosjektet.

10 smarte tips til innredning av loft

Å innrede loftet kan være et smart grep for å utvide boligens bruksareal eller innrede en separat boenhet for salg eller utleie. Denne artikkelen om innredning av loft gir deg 10 smarte tips du bør lese før du setter i gang.

Isolering av loft – 5 tips

Isolering av loft en viktig del av å gjøre om et råloft til et oppholdsrom. Manglende isolasjon fører til betydelig varmetap om vinteren. Å isolere loftet er derfor et godt tiltak dersom du ønsker å redusere strømforbruket. Vurderer du å isolere loftet? Her er 5 smarte tips til prosjektet.

Øk lysinnslippet på loftet med takvinduer

Vinduer i taket gir en god romfølelse og slipper inn mye lys. Takvinduer finnes i mange kombinasjoner og størrelser og leveres ferdig behandlet innvendig og med vedlikeholdsfrie beslag utvendig. Vi fører takvinduer fra Velux.