Utvalget av terrassebord er stort og mulighetene er mange. Vedlikeholdsvennlige terrassegulv kan være tilnærmet vedlikeholdsfrie, mens de tradisjonelle trykkimpregnerte terrassegulvene ofte er svært prisgunstige.

Terrassebord fra Moelven

Vi fører terrassebord fra Moelven Wood. De har et stort utvalg (klikk på bilde for mer informasjon), men det vanligste er et terrassebord som er trykkimpregnert. Treverket behandles med kobbermidler, også kallt CU, som beskytter treverket mot råte og innsektsangrep. Vi anbefaler at du overflatebehandler terrassegulvet ditt med beis eller olje for å oppnå best mulig holdbarhet. Moderne CU impregnert trevirke regnes ikke som farlig avfall. Moelven fører også termofuru, royalimpregnert, lerk terrassebord, termoask og sedertre.

Terrasse av termotre

Termotre er et førsteklasses materiale for allsidige bruksområder i alle slags klima. Termotre skaper uante muligheter for arkitekter, proffer og amatører som ønsker å bruke tre på tradisjonelt eller moderne vis. Termotre består av sertifisert, nordisk furu eller gran som er forbedret ved varmebehandling. Bare den levende delen av treet brukes, noe som sikrer høy kvalitet på sluttproduktet. Varmebehandlingsprosessen ivaretar treets estetiske egenart. Råmaterialet behandles bare med varme og damp – ingen giftige eller miljøskadelige kjemikalier blir benyttet. Termotre som vi fører er svanemerket og PEFC-sertifisert.

Stein fra Asak

Vi fører blandt annet produkter fra Asak Miljøstein. Asak fører produkter som belegningsstein, heller, kantstein, murstein, utelys og dreneringssystem. Trykk på bilde for mer informasjon.

Planere hagen

De fleste graveprosjekter innebærer arbeid som bør utføres av kompetente fagfolk, med rett utstyr og oversikt over regler og grunnforhold. Er det kun snakk om planering av et mindre område, kan det være tilstrekkelig med trillebår og spade eller leie av en minigraver. Denne guiden inneholder gode råd til deg som skal planere hagen eller gjøre grunnarbeidene til en ny terrasse.