HVA SLAGS GULV BØR JEG VELGE?

Parkett gulv

Parkett er et naturprodukt som gir et naturtro og ekte inntrykk, både visuelt og fysisk. Det er stort sett dyrere enn laminat og vinyl. Parkett består også av ulike lag; ett beskyttende lag med lakk eller olje, ett topplag av en type treverk – og en avansert kjerne som absorberer belastninger og sørger for stabilitet. Parkett er å foretrekke når du har mulighet til det, og ikke har særskilt behov for laminat eller vinyl.

Gulvet er et av de viktigste elementene når du vil lage en bestemt stil i hjemmet ditt. Et parkettgulv er både vakkert og behagelig å gå på. Utseendet, følelsen, fargen og vedlikeholdet du foretrekker, bør være hovedpoengene for vurdering av ditt valg av gulv. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av parkettgulv. Vi fører Kährs gulv som ble grunnlagt i 1857 i Sverige. De er en global, markedsledende merkevare av vakker og bærekraftig parkett og tregulv med salg i mer enn 70 land. Kährs gulv er laget med en ekte lidenskap for tre og designet med både funksjonalitet og skjønnhet i tankene. Klikk på bilde for mer informasjon.

Vi kan levere parkettgulv fra andre leverandører på forespørsel.

Laminat gulv

Laminat er et slitesterkt og rimelig alternativ, men som kan oppleves noe kaldere og hardere enn parkett. Laminat består av ulike lag som er presset sammen. I dag er laminatoverflaten ripesikker med god slagfasthet og fuktbestandig kjerne. Laminat er i enkelte tilfeller bedre å velge enn parkett. For eksempel kan en småbarnsfamilie dra god nytte av å ha laminatgulv – eller hvis du har husdyr i og med at gulvet er mer utsatt for slitasje, hakk og riper.

Laminatgulv er laget på en kjerne av HDF. HDF er trevirke malt opp for deretter å bli presset og limt sammen til en trefiberplate. Denne metoden gir gulvbordene ekstrem styrke og stabilitet. Deretter presses en dekorfilm og en melaminfilm på toppen av HDF-kjernen. Disse to i sammen gir gulvet sitt utseende og slitestyrke. I laminatgulv fra Kronotex finnes en mengde forskjellige dekorer og overflatebehandlinger.

Stiller du høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke, skal du velge Mammut laminat som er det ypperste innen laminatgulv. Gulvet har en fantastisk overflate og høy motstand mot slitasje. Dekorene er også elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av et naturlig tregulv. Klikk på bilde for mer informasjon.

Vi kan levere laminatgulv fra andre leverandører på forespørsel.

Vinyl gulv

Det er mange grunner til å velge et vinylgulv fra Kährs. Den innovative konstruksjonen betyr at gulvet ditt er i stand til å motstå alle daglige utfordringer, og du kan enkelt legge gulvet selv. Vårt store utvalg av vinylgulv med tre- og steinmotiver gjør at du kan blande fritt, slik at du kan få det utseendet som passer din smak og dine behov. Et Luxury Tiles-gulv har uslåelig slitestyrke og lang levetid. Den solide steinstøv- og vinylkjernen og det klikkbaserte leggesystemet gir vinylgulvet en enestående stabilitet. En keramisk overflate gir gulvet ekstra beskyttelse mot hakk og skrammer, mens det vannavstøtende materialet hindrer skade på grunn av fuktighet og væsker.

Det skal være enkelt å legge et nytt vinylgulv på egen hånd. Vinylgulv fra Kährs har derfor et enkelt, men svært effektivt klikksystem for å låse sammen gulvbord. Vinylgulv kommer i mange etterligninger av naturlig tre eller stein. Det store utvalget gjør at du kan blande som du vil, slik at du kan skape interessante mønstre som passer din smak.

Alle vinylgulv fra Kährs er fri for ftalater og er sertifisert i henhold til flere standarder, blant annet Floorscore, M1 og franske A+.