Mataki Halotex Dampsperre med tape

Bruksområder Bygningsspon: Vegg, gulv, himling, taktro, stubbloft mm. Melaminbelagt spon: Interiør, møbler mm. Egenskaper Platene finnes i utgavene standard og V313 som er fuktbestandig. Egner seg godt til grunning og maling. Halotex Dampsperre er en diffusjonstett, blåinnfarget LD polyetylen folie med tapekant. Stabilisert mot aldring og UV-stråling.

Dimensjoner:

Dampsperrer med spesielle egenskaper:
I sortimentet med dampsperrer finnes også spesialvarianter med bestemte egenskaper. Mataki Halotex D20 dampbrems er et godt alternativ på hytter som ikke er helårsoppvarmet. I tillegg leverer vi en Mataki DS 100 i aluminium med svært høy damptetthet, som i tillegg gir ekstra isolasjonsverdi.

Mataki Halotex Dampsperre

Halotex Dampsperre er en diffusjonstett, blåinnfarget LD polyetylen folie. Stabilisert mot aldring og UV-stråling.

Dimensjoner:

Dampsperrer med spesielle egenskaper:
I sortimentet med dampsperrer finnes også spesialvarianter med bestemte egenskaper. Mataki DB2 dampbrems er et godt alternativ på hytter som ikke er helårsoppvarmet. I tillegg leverer vi en Mataki DS 100 i aluminium med svært høy damptetthet, som i tillegg gir ekstra isolasjonsverdi.

Mataki Halotex DS 100 dampsperre

Halotex DS 100 brukes som innvendig dampsperre for å få økt isolasjonseffekt, gir bedre varmerefleksjon, bedre damptetthet og beskyttelse mot elektromagnetisk stråling.

Halotex DS 100 har en robust oppbygning. En armert Polyetylen film med aluminiumbelegg sørger for både styrke og smidighet.

  • Alternativ dampsperre for isolerte konstruksjoner
  • Dimensjon 1,5 x 50 m
  • Varmereflekterende
  • Sd-verdi > 200 m

Mataki Innerveggsfolie

Mataki Innerveggsfolie er en mikroperforert, diffusjonsåpen, gulinnfarget LD polyetylen folie. Stabilisert mot aldring og UV-stråling.

  • Støvstopper i isolerte innervegger, eller i vegg- og takkonstruksjoner med inntrukket dampsperre
  • Dimensjon 2,6 x 26 m
  • Stiftekant

SIGA Sicrall®

Den ensidig klebende stabile høyeffekts tapen for varig lufttett liming av dampbrems- og plater til innendørs bruk. 

SIGA Corvum®

Ensidig klebende, forhåndsbrettet høyeffekts tape for varig lufttett liming av dampbrems- og panel materialer i hjørner til innendørs bruk.

SIGA Majrex®

Dampbrems med hygrobrid teknologi sørger for enda mer sikkerhet i vegg- og takkonstruksjoner på romsiden av varmeisoleringen og er særlig velegnet ved byggfysikalsk kritiske elementpåbygg.