Vi selger festemateriell fra Soudal, Fast, Habo, Christiania Spigerverk og Relekta

Klikk på bildene for mere informasjon.

Saudal

Soudal er en av Europas ledende produsenter av fugemasse, lim og byggskum til bygg- og anleggsektoren, industri og “gjør det selv” markedet. Mer enn 44 datterselskaper verden over sikrer optimal teknisk support og gode logistikk løsninger for våre kunder. Klikk på bilde for å besøke websiden som informerer om produkter, nyheter og generell informasjon om Soudal.

FAST

FAST leverer et nøye sammensatt produktsortiment som møter markededets krav om høy kvalitet og tilgjengelighet i smarte forpakningsløsninger. FASTs målgruppe er den profesjonelle håndverkeren. Produktene oppfyller alle gjeldende normer og forskrifter for innfestning, noe som gir trygghet for deg som kunde. Klikk på bilde for å besøke websiden som informerer om produkter, nyheter og generell informasjon om FAST.

Habo

Som Nordens ledende firma innen funksjonelle beslag er Habo inspirert til å forbedre hverdagsmiljøet ditt. Bytt ut dørhåndtakene. Monter en fin krok. Velg en ny baderomsserie. Det er de små detaljer som kan gjøre en stor forskjell. Klikk på bilde for å besøke websiden som informerer om produkter, nyheter og generell informasjon om Habo.

Christiania Spigerverk

Alle skruer fra Christiania Spigerverk er produsert i henhold til god norsk byggeskikk og i samarbeid med profesjonelle brukere. Skruer til krevende trekonstruksjoner er utviklet av Christiania Spigerverk. Klikk på bilde for å besøke websiden som informerer om produkter, nyheter og generell informasjon om Christiania Spigerverk.

Relekta

Relekta-Gruppen leverer høykvalitetsprodukter for reparasjon og vedlikehold.

Tec7-produktene markedsføres i Norge og Sverige av Relekta AS. De er svært universale og dekker mange bruksområder innen reparasjon og vedlikehold. Produktkvaliteten bekreftes gjennom fem forskjellige garantier og forsikringer. Klikk på bilde for å besøke websiden som informerer om produkter, nyheter og generell informasjon om Relekta.