Innerdører fra Harmonie

Harmonie har en rekke ulike modeller for innerdører. Vi tilbyr alt fra massive dører via minimalistiske og rene linjer til mer brann- og lydsikre entrédører. Våre glassdører vil du finne i ulike varianter.

Bli inspirert og finn din favoritt blandt våre produktgrupper: Hvit massiv, ubehandlet furu, formpresset/kompakt, lett, badstue og klima (entrédører)

Ytterdører fra Harmonie

Ytterdøren er husets ansikt utad. Et riktig valg som samspiller med huset vil gi et inntrykk av kvalitet. Harmonie har lang erfaring med å utvikle dører og vi stiller krav til kvalitet og sikkerhet. Alle våre ytterdører har derfor komplett forsikringsgodkjent låseenhet (foruten dør-serien «enkle modeller»).

Harmonie tilbyr flere varemerker og vi legger vekt på at kundene skal like vår utforming på dørene. Våre freseteknikker har vært ledende på markedet i over 20 år. Våre ytterdører har den uslåelige kombinasjonen av gjennomført design og de beste U-verdiene. Dette gir flotte dører som tåler harde værforhold. Alle 78 mm ytterdører kan bestilles i Polar Ekstrem utgave, som gir enda bedre U-verdi og tilfredstiller kravene til passiv-hus.

Harmonie ytterdørene har hele 78 mm tykkelse i dørbladet, noe som er mer enn standard hos de fleste andre leverandører. Dette gir en tykkere isolasjon som gir bedre U-verdi samt bedre stabilitet i ytterdøren. Dørene Ina, Siv, Silje, Nora og Gausdal har enklere låsenhet og dørtykkelse på 63 mm.

Garasjeporter fra Harmonie

Harmonie har mange års erfaring med å lage garasjeporter for et tøft, nordisk klima.

Kvalitetsmessig representerer Harmonie garasjeporter det beste på markedet. Portene er hele 40 mm tykke og består av ren, miljøvennlig polyuretanskum som gir den beste isoleringsevnen. Alle portsystemer er testet og godkjent etter kravene i EU standard 13241-1, og har en branntest B-klasse sertifisering EN-13823. De vedlikeholdsfrie stålportene er utviklet til å tåle vær og vind og samtidig beholde sitt flotte utseende.

Foruten standardfargene hvit 9010 og hvit 9016P, kan du velge blandt alle farger i RAL. Alle porter fra Harmonie leveres med ferdigbehandlet overflate.

Harmonie garasjeporter har 10 års garanti, norsk kvalitet og pålitelighet. Portåpnere har 5 års garanti.

Med vårt moderne produksjonsanlegg tilpasser vi alle mål etter kundens ønsker. Lagerførte porter i tilpasset størrelse har leveringstid på ca. to uker.