INNEDØRER

Harmonie har en rekke ulike modeller for innerdører. Vi tilbyr alt fra massive dører via minimalistiske og rene linjer til mer brann- og lydsikre entrédører. Våre glassdører vil du finne i ulike varianter.

Bli inspirert og finn din favoritt blandt våre produktgrupper:
Hvit massiv, ubehandlet furu, formpresset/kompakt, lett, badstue og klima (entrédører).

YTTERDØRER

Ytterdøren er husets ansikt utad. Et riktig valg som samspiller med huset vil gi et inntrykk av kvalitet og ønske dine venner velkomne.
Harmonie har erfaring med å utvikle dører, og vi stiller krav til kvalitet og sikkerhet. Alle våre ytterdører har derfor komplett forsikringsgodkjent låseenhet (foruten dør-serien ‘enkle modeller’).

Harmonie tilbyr flere varemerker og vi legger vekt på at kundene skal like vår utforming på dørene. Våre freseteknikker har vært ledende på markedet i over 20 år. Våre ytterdører har den uslåelige kombinasjonen av gjennomført design og de beste U-verdiene. Dette gir flotte dører som tåler harde værforhold. Alle 78 mm ytterdører kan bestilles i Polar Ekstrem utgave, som gir enda bedre U-verdi og tilfredstiller kravene til passiv-hus.

Harmonie ytterdørene har hele 78 mm tykkelse i dørbladet, noe som er mer enn standard hos de fleste andre leverandører. Dette gir en tykkere isolasjon som gir bedre U-verdi samt bedre stabilitet i ytterdøren. Dørene Ina, Siv, Silje, Nora og Gausdal har enklere låsenhet og dørtykkelse på 63 mm.

GARASJEPORTER

GARASJEPORTER MED SOLID KVALITET OG FØRSTEKLASSES DESIGN
Med lang og bred erfaring i garasjeporter har vi en moderne produksjonslinje, hvor vi tilpasser og produserer porter av høy kvalitet i alle ledd. Med mange års erfaring i et marked med tøft nordisk klima har det gitt oss den nødvendige kompetansen som kreves i møte med våre Norske kunder. Vi lever av fornøyde kunder; derfor er det svært viktig at kunden vet hva de kan forvente av oss.

Sertifisert merkekvalitet – Kvalitetsmessig representerer Harmonie garasjeporter det beste på markedet. Portene er hele 40 mm tykke og består av ren miljøvennlig polyuretanskum. Vårt valg av materialer gir porten den beste isoleringsevne. Alle våre portsystemer er testet og godkjent etter kravene i EU standard 13241-1, og har en brann test B-klasse sertifisering EN-13823. Våre vedlikeholdsfrie stålporter er utviklet til å tåle vær og vind og samtidig beholde sitt flotte utseende. Vi tilbyr et stort utvalg i forskjellig design og vi gir deg mange valgmuligheter.

Foruten standardfargene hvit 9010 og hvit 9016P, kan du velge blandt alle farger i RAL. Alle våre porter leveres med ferdigbehandlet overflate.

Harmonie porten – utviklet, tilpasset og godkjent for kundens krav og sikkerhet.

10 års garanti – Norsk kvalitet og pålitelighet. Hos Harmonie AS forstår vi betydningen av holdbarhet og 100 % fornøyd garanti. Våre porter har en solid konstruksjon og stabilitet. Ved å velge våre porter gjør du et trygt valg, vi garanterer ett førsteklasses produkt av høy kvalitet. Vi gir 10 års garanti på alle portene, fordi vi er trygge på våre produkter. Portåpnere har 5 års garanti.

Produksjon – Med vårt moderne produksjonsanlegg, tilpasser vi alle mål etter kundens ønsker. Lagerførte porter i tilpasset størrelse har leveringstid på ca. to uker.