1

Tangen Trelast AS ble etablert 1989. Med stort fokus på service, og høy innsats ble grunnlaget for bedriften lagt, og kundemassen skapt.
Tidligere eier var selv håndverker, og kjente behovet for en trelast sentralt plassert på Nesodden. Herfra kommer grunnidèen til bedriften og også slagordet ”Har det vesentligste, skaffer det meste” og også utgangspunktet for vårt produktspekter, som i hovedsak har vært trelast.
Etter ca. 10 år ble bedriften solgt til dagens eiere(tidligere ansatte) som har videreutviklet bedriften og satt nye mål for fremtiden.
I dag er Tangen Trelast AS en totalleverandør av trelast og byggevarer, og har det mest nødvendige av varer lagerført. Vi kjører en høy profil på å skaffe bestillingsvarer til rett tid og pris.
Tangen Trelast AS ligger sentralt på Nesodden, og inntil riksvei 156 slik at adkomst for kunder og leverandører er praktisk.

Vår kundemasse er en god blanding fra privat og proffmarkedet. Vi satser på service, kompetanse og konkurransedyktige priser.
Har du en utfordring tar vi gjerne en ekstra runde for å løse dette for deg, enten det er spesielle varer du er på jakt etter eller om det er vanskelige leveringsforhold.

Det skal ikke være vanskelig å ta kontakt med oss, og forhåpentligvis får du gode svar på dine spørsmål.

Vi ønsker deg velkommen til Tangen Trelast!