VELUX TAKVINDUER

Vi designer vinduer til alle typer bygninger og alle typer funksjoner. Se hele utvalget av VELUX takvinduer.

VELUX INTEGRA TAKVINDUER

Fjernstyrt med kontrollpad

Elektriske eller solcelledrevne

Med regnsensor

Frisk luft og mer behagelig inneklima

Sunne hjem med VELUX INTEGRA® takvinduer. Vinduene leveres med VELUX INTEGRA® kontrollpad, slik at du kan styre alle vinduer og tilbehør – som gardiner, screens og rulleskodder – enklere og raskere fra hvor som helst i huset. En forhåndsmontert regnsensor lukker takvinduet automatisk hvis det begynner å regne. VELUX INTEGRA® takvinduer leveres både i elektrisk og solcelledrevet utgave, og er det ideelle alternativet for vinduer utenfor rekkevidde eller når du ønsker frisk luft og et mer behagelig inneklima.

MIDTHENGSLEDE TAKVINDUER

Enkel åpning og lukking med lufteklaffen

Lav montering for bedre utsikt

Plass til møbler under takvinduet

Det er bare VELUX takvinduer som er konstruert med midthengsling. Et midthengslet takvindu er enkelt å betjene selv når det står møbler rett unde. Og uten at det går på bekostning av den enkle betjeningen, kan vinduet monteres lavere enn et tilsvarende topphengslet vindu, slik at man får glimrende utsikt både når man står og sitter.

TOPPHENGSLEDE TAKVINDUER

Betjenes med et elegant håndtak nederst.

Montering i høy stilling

Flott panoramautsikt

Vi anbefaler dette takvinduet som betjenes med et elegant håndtak nederst, hvis du er nødt til, eller ønsker å plassere vinduet høyt, for eksempel i forbindelse med en høy knevegg.

VELUX CABRIO TAKALTAN

Gjør om takvinduet til takaltan på få sekunder

Få ekstra dagslys

Gå ut

Takaltanen VELUX CABRIO® slutter tett mot taket når den er lukket, men omgjøres til takaltan i løpet av sekunder når den åpnes. Den åpner loftsrommet og gjør det mulig å gå ut. Den innovative takaltanen tilfører boarealet luft, lys og flott utsikt.

VELUX CABRIO TAKALTAN

TAKTERRASSE
Gå ut på taket

Ekstra dagslys og fantastisk utsikt fra gulv til tak

Den øvre delen åpnes som et takvindu

Selv om loftet har begrenset gulvplass, kan du likevel nyte godt av plassen og lyset som en takterrasse gir. En takterrasse bygd inn i den nederste delen av taket gjør at du får maksimalt ut av det ubrukte loftsrommet uten at du ofrer boareal. En glimrende løsning som gir atkomst til utsiden på en helt egen måte.

TAK- OG FASADEKOMBINASJONER

Få mer dagslys

Få mer utsikt

Tilføy underelementer/fasadeelementer eller kombiner flere takvinduer

En gruppe med store VELUX takvinduer gir et fantastisk rom fullt av lys og en følelse av å oppholde seg ute. Ved å kombinere flere VELUX takvinduer kan du få flott panoramautsikt og mer dagslys – og på den måten gi huset et eget, unikt preg.

TAKVINDUER FOR SPESIELLE FORMÅL

Vinduer til alle typer bygninger og alle typer funksjoner.

Innbruddssikkert

Redning

Bevaringsverdig

Enten du bor i nærheten av en flyplass og ønsker støydemping, bor i områder hvor vinduene dekkes av snø og is i lange perioder, du har behov for røykventilasjon av helse- og sikkerhetsmessige årsaker eller sikkerhetsfunksjoner fordi det er enkel atkomst til vinduet, har VELUX et vindu for deg.