Parkett gulv

Gulvet er et av de viktigste elementene når du vil lage en bestemt stil i hjemmet ditt. Et parkettgulv er både vakkert og behagelig å gå på. Utseendet, følelsen, fargen og vedlikeholdet du foretrekker, bør være hovedpoengene for vurdering av ditt valg av gulv. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av parkettgulv.

Vi fører Kährs gulv som ble grunnlagt i 1857 i Sverige. De er en global, markedsledende merkevare av vakker og bærekraftig parkett og tregulv med salg i mer enn 70 land. Kährs gulv er laget med en ekte lidenskap for tre og designet med både funksjonalitet og skjønnhet i tankene. Klikk på bilde for mer informasjon.

Vi kan levere parkettgulv fra andre leverandører på forespørsel.

Laminat gulv

Laminatgulv er laget på en kjerne av HDF. HDF er trevirke malt opp for deretter å bli presset og limt sammen til en trefiberplate. Denne metoden gir gulvbordene ekstrem styrke og stabilitet. Deretter presses en dekorfilm og en melaminfilm på toppen av HDF-kjernen. Disse to i sammen gir gulvet sitt utseende og slitestyrke. I laminatgulv fra Kronotex finnes en mengde forskjellige dekorer og overflatebehandlinger.

Stiller du høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke, skal du velge Mammut laminat som er det ypperste innen laminatgulv. Gulvet har en fantastisk overflate og høy motstand mot slitasje. Dekorene er også elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av et naturlig tregulv. Klikk på bilde for mer informasjon.

Vi kan levere laminatgulv fra andre leverandører på forespørsel.