Kvalitet – Ikke et ønske, men et krav.
Makita har en av verdens lengste erfaringer med elmotorer.
Ettersom Makita i utgangspunktet er en motorprodusent, har fokus ved produktfremtakingen ligget ved optimal funksjon og kvalitet for akkurat dette verktøyet.
Samtlige Makita modeller testes for å kunne klare et spesifikt arbeid på best tenkelig måte. Dette utviklingsarbeidet merkes på alle innovasjoner

Makita har levert det siste året. Allerede i 1958 kom den første elhøvelen. Makita var de første som lanserte batteriverktøy. Bare i løpet av det siste året har verdensensasjoner som L.E.D, D31 motor, MAKSTAR ladesystem og Super Joint System blitt presentert. Konkurrenter pleier å være raske til å kopiere.
Makita: Don’t imitate – Innovate. 
Les mer på hjemmesiden til MAKITA: www.makita.no

I 1867 grunnla Wilhelm Emil Fein en virksomhet som skulle produsere fysikalske og elektriske apparater. Knapt 30 år senere, i 1895, oppfant sønnen hans, Emil Fein, den første elektriske håndholdte bormaskinen. Med denne oppfinnelsen la han grunnlaget for et svært pålitelig elektroverktøy som FEIN fortsatt produserer i Tyskland. Maskinen gjorde det sørtyske tradisjonsselskapet kjent og verdsatt over hele verden.

FEIN har i over 150 år vært en av verdens ledende produsenter av elektroverktøy. En av årsakene til det er at FEIN alltid følger sine egne strenge krav når det gjelder å utvikle slitesterke elektroverktøy – for hver nye produktinnovasjon.