Isolere kjeller

Ettersom kjellere gjerne er under bakken, gjør den kalde og fuktige grunnen at det er ekstra viktig å sørge for tilstrekkelig isolasjon. Denne artikkelen om å isolere kjeller forteller deg alt du trenger å ta hensyn til når du skal isolere kjeller, inkludert hvilke materialer som er nødvendige.

Grave ut kjeller

Å grave ut en kjeller kan være omfattende arbeid. Det er mange ting å tenke på, som hvordan sikre vegger og gulv mot fukt og kulde.  Denne artikkelen om å grave ut kjeller tar for seg de viktigste delene av et graveprosjekt, inkludert drenering og isolering.

Bygge ut eller innrede kjeller

En kjellerutbygging eller en smart kjellerinnredning er en god måte å utvide boligen på. Hvordan man planlegger å bygge ut eller innrede kjelleren har stor påvirkning på prosjektets kompleksitet. Her har vi samlet det du trenger å vite om å bygge ut eller innrede kjellere.

Råd om oppussing av kjeller

Det finnes en rekke ting man bør tenke på når man skal pusse opp kjelleren. Det er særlig viktig å velge godkjente løsninger for fuktsikring og sørge for at krav til rømningsveier, takhøyde og lysinnslipp er ivaretatt. Her har vi samlet det du trenger å vite om pusse opp kjellere.